De tuin in April

Het heeft even geduurd, maar eindelijk toch een update over de stand van zaken in de zelfoogsttuin. In eerste instantie wilde ik jullie op de hoogte brengen op de manier zoals ik dat de afgelopen maanden ook deed, met foto’s en tekst. Toen ik de twintig-nog-wat-ste foto maakte en nog niet eens op de helft van de tuin was, besefte ik dat foto’s niet meer zouden gaan werken.

Vandaar dat ik jullie vanaf deze maand met de video meeneem de tuin in. Gewoon op mijn telefoon, verwacht dus geen hoge kwaliteit. Volgende keer zal ik mijn telefoon een kwartslag draaien, zodat het beeld breder is.

Nou ja, bij deze de links naar de filmpjes. In verband met de lengte heb ik ze opgedeeld in twee delen. Veel kijkplezier!!

De zelfoogsttuin in April Deel 1

De zelfoogsttuin in April Deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: