De moestuin in juni

Ieder jaar in juni sta ik weer versteld van de overvloed in de moestuin. Dit jaar is het wel anders dan andere jaren door de droogte van afgelopen voorjaar. Een aantal gewassen zijn niet opgekomen, andere zijn juist extra vroeg, zoals de tuinbonen. Het verschil is dus enorm groot, waardoor er zelfs (alweer lege) bedden zijn!

We kunnen nu iedere dag verse groente uit de tuin oogsten. Balen dat we onze vriezer eigenlijk nog leeg moet eten. Misschien dat ik een deel gebruik als ijsjes voor de dieren tijdens de komende hete dagen.

In ieder geval staat hieronder de link naar de videorondleiding die ik ook deze maand gemaakt heb. Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: