Wie zijn wij

Welkom!

Wij zijn Berend en Alieke. Beiden rond de veertig en samen met onze kinderen mogen wij in het mooie Westerwolde wonen, in Sellingen om precies te zijn. Wat ons betreft het mooiste stukje van Nederland!
Een aantal jaren geleden hebben we hier een boerderijtje met een stuk grond gekocht, waar nog een heleboel aan moet gebeuren. Maar de mogelijkheden zijn bijna eindeloos en maakt dat we bewuste keuzes moeten en kunnen maken. Dat heeft flink wat invloed uitgeoefend op de manier waarop we leven! Daarover kun je lezen in onze blog.

Uit eigen ervaring hebben we vernomen hoeveel vrijheid een bewuste manier van leven met zich mee kan brengen. Bewust leven en de keuzes die daarmee samenhangen zijn heel persoonlijk en niet door iemand anders in te vullen. We willen dan ook zeker niet onze eigen mening en ideeën opdringen, maar proberen wel alternatieven aan te reiken om bewuste keuzes mogelijk te kunnen maken.

We willen ons plekje en manier van leven niet alleen voor onszelf houden, maar delen met anderen. In 2020 zijn we daarom gestart met onze eigen onderneming ‘Vier Seizoenen Westerwolde’.

De naam Vier Seizoenen Westerwolde is natuurlijk niet zomaar gekozen. Zoals de natuur afhankelijk is van de seizoenen, zijn ook wij mensen afhankelijk van seizoenen. Onze opvattingen en behoeftes veranderen niet alleen door de jaarseizoenen, maar ook door onze levensseizoenen heen. En ook de plaats waar we wonen is bepalend voor onze mogelijkheden, opvattingen en behoeftes.

We hebben heel veel ideeën, maar zullen die niet allemaal meteen uitvoeren. Komend jaar gaan we in ieder geval theorie- en praktijkcursussen moestuinieren geven. Ook zijn we druk bezig met het aanleggen van een zelfoogsttuin. Meer informatie hierover vind je op deze site. Wil je een keer zelf komen kijken, laat het ons weten. Dan kijken we of we een afspraak kunnen maken.

We hopen je een keer op ons erf te kunnen begroeten!

%d bloggers liken dit: